<  
>  

Hamarøy kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Hamarøy er en kommune i Salten i Nordland. Den grenser i øst mot Tysfjord, i sør mot Sørfold, og i vest mot Steigen. Kommunens senter ligger på Oppeid. Hamarøy er kjent som Knut Hamsuns hjemsted. Hamarøy er en vidstrakt kommune som favner om det meste som naturen kan tilby. Her finner man fine fiskevann, store skog- og fjellområder som gir unike muligheter for jakt og bærplukking, samt nærhet til havet med rike fiskeressurser. Hamarøy har tradisjonelt vært en jordbrukskommune, men i dag er nesten alle gardene nedlagt. En av hjørnesteinsbedriftene er lakseslakteriet Mainstream Norway på Skutvik. Hamsundagene finner sted i august hvert andre år. Forfatterens barndomshjem er nå museum. Det nasjonale Hamsunsenteret skal etter planen stå ferdig i 2009. Befolkning 1 729 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Hamarøy kommune

Org. nr: 970542507 Stillingsident: 4439112523 Presentasjon av stillingen: Miljøtjenesten arbeider mot brukere som har behov for hjelp og støtte i
25.10.2021 Hamarøy

Rekrutteringskalender

  • OKT 25
    2021
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere