<  
>  

Hattfjelldal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Hattfjelldal er en kommune på Helgeland i Nordland. Den grenser i nord mot Hemnes, i sør mot Røyrvik, og i vest mot Grane og Vefsn kommuner. I øst ligger Sverige. Kommunen har administrasjonssentrum i tettstedet Hattfjelldal. Her ligger også Sameskolen, som gir opplæring i sør-samisk språk. Store deler av kommunen består av skog- og fjellområder. Kommunen har fått navn etter fjellet «Hatten». Størsteparten av Norges nest største innsjø, Røssvatnet, ligger i kommunen. En stor del av Børgefjell nasjonalpark ligger også her. Hovednæringen er landbruk. En annen betydelig næring er skogbruk. Av industri finnes Arbor - Hattfjelldal, som produserer sponplater. Børgefjell laft er en bedrift som driver med lafting av hytter og hus. Nye næringer utvikles i Hattfjelldal, blant annet røyeoppdrett og hjorteoppdrett. Turisme er et av kommunens satsingsområde og har flere prosjekter under arbeid. Befolkning 1 449 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Hattfjelldal kommune

Vi har ledig en fast 100 % kombinert stilling som kommunefysioterapeut, frisklivskoordinator og habilitering/rehabilitering for snarlig tiltredelse. Per tiden er
02.10.2022 Hattfjelldal
Vil du være vår fysioterapeut med 100% driftstilskudd i et års tid? Vi har ledig et 100 % driftstilskudd fom
02.10.2022 Hattfjelldal

Rekrutteringskalender

  • OKT 02
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (44)

Fakta om Hattfjelldal kommune