<  
>  

Orona Norway

Engineering

ORONAs aktivitet er konsentrert omkring design, produksjon, installasjon, vedlikehold og modernisering av mobilitetsløsninger, f.eks. heiser, rulletrapper, gangbaner og rullebånd. Det hele i et globalt serviceperspektiv.

Vi ser på fremtiden med en ambisiøs målsetting: integrere en lokal, høyt kvalifisert infrastruktur som bygger på en verdensomspennende organisasjon. Flere tusen fagfolk er vendt mot ett og samme mål: utvikle de mest effektive, sikreste og mest praktiske løsninger for urban mobilitet og tilgjengelighet, med et nytt, "grønt" merkenavn.

For det er ingen tilfeldighet at vårt logo er grønt: ORONA er verdens første selskap innen heisesektoren som har mottatt Økodesign-sertifisering i henhold til normen ISO 14006. "Orona's green". Sammen ønsker vi å bidra til å skape en mer bærekraftig fremtid for byene og opprette miljøvennlige teknologier og systemer for godkjenning av økologiske bygninger på verdensbasis.

Vårt merke og vår tilhørighet endres, men metodene som er basert på profesjonelle, miljøvennlige løsninger forblir uendret.

Fakta om Orona Norway
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Hamar

Ledige stillinger hos Orona Norway

Vi ser etter montører både innen nymontasje, service- og reparasjonsjobber og modernisering.
Fortløpende Oslo, Hamar
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

International HR Director

Filmer

Fakta om Orona Norway

Adresse

Midtstranda 2321 HAMAR