<  
>  

Hol kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Hol er en kommune i Buskerud. Den grenser i nord til Lærdal, i nord og øst til Ål, i sør til Nore og Uvdal, og i vest til Eidfjord, Ulvik og Aurland. De fleste innbyggerene bor i Hol, Hovet, Geilo, Ustaoset og Haugastøl. Hol er en typisk fjellkommune der 90 % av arealet ligger over 900 moh. Hallingskarvet (1 933 moh.) er høyeste punkt i kommunen. Geilo, der halvparten av innbyggerne bor, er et veldig kjent vintersportssted. Her finnes fasjonable, moderne, flotte og tradisjonsrike hoteller, der Dr. Holms Hotel er det mest kjente. Geilo har 39 forskjellige løyper med 20 skiheiser. Om sommeren kan man kjøre go cart og rally, spille golf og tennis, gå fjelltur, drive med rafting, terrengsykling og til og med innendørs surfing. Hol gamle kirke fra 1200-tallet er også kjent. Befolkning 4 460 (2008)

Visjon

Være den beste kommunen å bo i, i Norge

Antall ansatte

ca 650 ansatte

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hol kommune

Adresse

Søknad med oppdatert CV sendes til: postmottak@hol.kommune.no eller som post til: Hol kommune, personalkontoret, Ålmannvegen 8, 3576 Hol.