<  
>  

Kjeldaas as

Bygg / Anlegg / Entreprenør
Kjeldaas AS ble etablert i 1971, og er lokalisert i Sande i Vestfold. Vi er et firma i stadig vekst, og har i dag 52 egne ansatte. Vår styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med dyktige medarbeidere som har både vilje og evne til å se nye løsninger på fremtidens utfordringer. Det gjør oss til et naturlig valg for statlige, kommunale og private kunder. Vi har etablert oss som en betydelig aktør innen høvling og avretting for asfalt, prosjekter innen vei, vann og avløp, samt andre entreprenøroppdrag på Østlandet. For å komplettere våre arbeider, har vi et godt samarbeid med seriøse aktører innen blant annet sprenging, elektro, betong og undervannsarbeider. Kjeldaas AS har en egen avdeling som har spesialisert seg på rørfornying uten graving – såkalt «no dig». Renovering av vann-, og avløpsledninger er i mange tilfeller et godt alternativ til tradisjonell graving, med både økonomiske og miljømessige besparelser. Foruten rørfornying med glassfiberstrømpe og «relining» ved inntrekning, arbeider vi kontinuerlig med å utvide tilbudet med flere «no dig» løsninger.
Fakta om Kjeldaas as
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Kjeldaas as

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Kjeldaas as
Jobbmuligheter i Kjeldaas as
Trivsel og samhold i et profesjonelt fagmiljø Vi er mange, vi er dyktige og vi har det bra på jobb! Det legges stor vekt på å til alle tider ha en solid og god arbeidsstyrke. Det er viktig med gode personlige egenskaper, relevant og dekkende kompetanse samt en god porsjon stå-på-vilje. Kjeldaas AS er en solid arbeidsgiver i sterk vekst og vi trenger stadig nye, dyktige ansatte for å nå våre mål. Hvis du ser for deg en fremtid hos oss vil vi gjerne motta din generelle søknad og CV slik at vi kan kontakte deg om vi har en stilling til deg.

Bli kjent med Kjeldaas as

Bildegalleri

Kontaktperson

HMS/KS - ansvarlig

Filmer

Adresse

Kløvstadveien 14, 3070 Sande