Kjeldaas as

Bygg / Anlegg / Entreprenør
Kjeldaas AS ble etablert i 1971, og er lokalisert i Sande i Vestfold. Vi er et firma i stadig vekst, og har i dag 52 egne ansatte. Vår styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med dyktige medarbeidere som har både vilje og evne til å se nye løsninger på fremtidens utfordringer. Det gjør oss til et naturlig valg for statlige, kommunale og private kunder. Vi har etablert oss som en betydelig aktør innen høvling og avretting for asfalt, prosjekter innen vei, vann og avløp, samt andre entreprenøroppdrag på Østlandet. For å komplettere våre arbeider, har vi et godt samarbeid med seriøse aktører innen blant annet sprenging, elektro, betong og undervannsarbeider. Kjeldaas AS har en egen avdeling som har spesialisert seg på rørfornying uten graving – såkalt «no dig». Renovering av vann-, og avløpsledninger er i mange tilfeller et godt alternativ til tradisjonell graving, med både økonomiske og miljømessige besparelser. Foruten rørfornying med glassfiberstrømpe og «relining» ved inntrekning, arbeider vi kontinuerlig med å utvide tilbudet med flere «no dig» løsninger.
Les mer
Fakta om Kjeldaas as
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Kjeldaas as

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HMS/KS - ansvarlig

Filmer

Adresse

Kløvstadveien 14, 3070 Sande