<  
>  

Vierdal Advokatfirma AS

Advokattjenester / Prosedyre
Vierdal Advokatfirma AS har røtter i advokatvirksomhet etablert i Stavanger siden 1936. Firmaet er i dag etablert både i Stavanger og Haugesund, og bistår såvel privatpersoner som større og mindre bedrifter. Firmaet bistår ved tett oppfølging av saken, der klientens interesser ivaretas som om de var våre egne. Vår primære målsetting er å yte våre klienter personlig service, der vi gjennom vår juridiske kompetanse alltid søker å finne den beste løsning for klienten.
Fakta om Vierdal Advokatfirma AS
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Vierdal Advokatfirma AS
Jobbmuligheter i Vierdal Advokatfirma AS
Vi ønsker å fortsette å vokse, både i Haugesund og Stavanger. For å lykkes med det, må vi få med oss de beste hodene på laget – folk som deler vår bedriftskultur. Vierdal Advokatfirma er derfor kontinuerlig på utkikk etter dyktige jurister.

Bli kjent med Vierdal Advokatfirma AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jobbmuligheter (3)

Fakta om Vierdal Advokatfirma AS

Adresse

Sølvberggata 22, 4006 Stavanger