<  
>  

De Ni Musene Familiebarnehage, Avd. Frogner

De Ni Musene utvider med flere avdelinger, og søker en ansvarsfull, kjærlig, musikalsk og leken barnehageassistent til vår familiebarnehage på Frogner.  Vi søker en assistent til vår musikalske familiebarnehage De Ni Musene familiebarnehage, avdeling Frogner. Vi holder til i en sjarmerende leilighet på beste Frogner i Oslo, med nærhet til Frognerparken.  Vi samarbeider med Treffen, den åpne barnehagen i Professor Dahls gate, der vi har vår pedagogiske leder som vi samarbeider tett med. Vi søker en voksenperson som er glad i barn og som har empatiske og sensitive omsorgsevner, er glad i å være ute, synge og leke sammen med barna. Gjerne med erfaring fra pass og stell av små barn i alderen 1-3 år. Gode referanser fra tidligere jobber i omsorgssektoren er et pluss. Vi søker en omsorgsfull og ansvarsfull assistent til vår lille familiebarnehage på Frogner i Oslo. Ønskede kvalifikasjoner: Gode omsorgsevner. Glad i barn og praksisk anlagt. Erfaring med de minste barna fra 1-3 år. Glad i å synge og lese eventyr. Evne til å skape  trygge, klare rammer og god hverdagsrytme i barnehagen. Glad i å være ute på tur. Ordenssans. Grunnleggende norsk -kunnskaper. God samarbeidsevne opp mot foreldre og pedagogisk leder. De Ni Musene kan tilby deg gode utviklingsmuligheter, pedagogisk oppfølging og innføring i sang, kultur og musikk, samt gode betingelser.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om De Ni Musene Familiebarnehage, Avd. Frogner

Adresse

Eckersbergsgate 13 0266 OSLO