<  
>  

Christiania Securities

Finans -verdipapirer / megling
Christiania Securities AS er et veletablert meglerhus, stiftet i 1995. Selskapet er medlem av Oslo Børs og Norges Fondsmeglerforbund. Virksomheten er i hovedsak aksjemegling, med fokus på privatpersoner og bedrifter med en aktiv profil. Den enkelte kunde får personlig oppfølging av sin megler, som hele tiden er oppdatert på kundens aksjebeholdning. Christiania Securities er et av ytterst få norske selskaper som har spesialisert seg på teknisk analyse, metoder som har vist sin suksess internasjonalt i flere tiår. Vår service går utover det å gi rene kjøpsanbefalinger. Vi gir også salgsanbefalinger og konkrete nivå for såkalt stop loss. Hver børsdag produserer vi en morgenrapport med våre råd og anbefalinger, og kunder som ønsker det kan få fortløpende kommentarer i løpet av dagen. Vi tilbyr også handel i unoterte aksjer, og tilrettelegger eiendomsprosjekter gjennom KS- eller ANS-andeler. Innen corporate finance har vi spesielt fokus på behovene til små og mellomstore virksomheter som er børsnotert, eller sikter mot børsnotering i løpet av 3 år. Konkrete tjenester kan være gjennomføring av emisjoner eller børsnotering, og rådgivning i forbindelse med fusjoner og oppkjøp.
Fakta om Christiania Securities
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Christiania Securities

Adresse

Grev Wedels plass 9 0105 Oslo