<  
>  

Horten kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Horten er både en kystby i Vestfold, beliggende mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør, og en kommune med samme navn. Kommunen grenser til Re og Tønsberg. Horten kommune innbefatter byen Horten og tettstedene Kirkebakken (Borre), Nykirke, Åsgårdstrand og Skoppum. I 1818 bestemte kronprinsregent Karl Johan at Norges nye hovedetablissement for marinen skulle flyttes til Horten. Marinens Hovedverft på Karljohansvern ble senere til Horten Verft, som i en årrekke var selve ryggraden i kommunen, med godt over 2 000 ansatte. Selskapet gikk konkurs i 1987. Etter dette har det store verftsområdet utviklet seg som næringspark med en samling mindre bedrifter. Hortensregionen er kjent for sin store konsentrasjon av elektronikkbedrifter, og omtales ofte som Norges «Silicon Valley». I kommunen ligger bl. a. GE Vingmed Ultrasound, som produserer medisinske elektronikkinstrumenter, Simrad og Kongsberg Maritime, som produserer navigasjonssystemer, simulatorer m.m, Norspace, som produserer elektronikk for romfartsindustrien og Sensonor, som produserer sensorer for kollisjonsputer og dekktrykk. Forsvarets Forskningsinstitutt har avdelingen for undervannskrigføring i Horten. Befolkning 25 263 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Horten kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4189481318 Presentasjon av stillingen:Kommunalteknisk Planavdeling (KTP) administrerer alle plan-, investerings- og forvaltningsoppgaver tilknyttet kommunalteknikk, herunder forurensing, vei, vann og avløp. Enheten har for tiden 14 dyktige og engasjerte ansatte.Avdelingen ønsker å ta inn to - tre studenter til sommerjobb for å knytte kontakt med potensielle fremtidige arbeidstakere, og for å kunne bidra til erfaringsutvikling innen infrastruktur.ArbeidsoppgaverSeparering / Søk etter feilkoblinger på kommunalt nettGemini / Bruk av digitale verktøy for oppfølgningHMS / Arbeider langs veiForvaltningslovenOppmåling med GPSStore deler av arbeidsdagen vil bestå av praktiske og fysiske arbeidsoppgaver ute i felt.KvalifikasjonerKrav:Førerkort klasse BIngeniørhøgskole eller teknisk fagskole med relevant fagkrets eller annen høyere relevant utdanningRelevant erfaring kan kompensere for manglende utdanningInnsikt i fagområdet vann og avløpDu må beherske data og kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norskIngeniørstudenter innen bygg og anlegg fra første studieår og oppover oppfordres til å søke.Ferdigutdannede ingeniører med relevante fag oppfordres også til å søke.UtdanningsretningAdministrasjon og ledelseHåndverksfagBygg og anleggUtdanningsnivåHøyskole / Universitet, Diplom / BachelorgradVideregående skolePersonlige egenskaperMå ha interesse for faget, vann og avløpVi jobber i team og det er svært viktig at du har gode samarbeidsevnerSelvgående, initiativrik og evnen til å se løsningeneVi tilbyrBedriftshelsetjenesteFri bruk av Horten svømmehallRabatt på treningssenterGode forsikrings- og pensjonsordningerLønn ihht Hovedrariffavtale og ansiennitetDet vil bli foretatt bakgrunnssjekk av aktuelle kandidaterKontaktinformasjonThomas Kirkhus, leder, 45273707ArbeidsstedRustadbrygga 13187 HortenSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Horten kommuneReferansenr.:4189481318Stillingsprosent: 100%SommerjobbStartdato: 22.06.2020Sluttdato: 21.08.2020Søknadsfrist: 18.02.2020
18.02.2020 Horten

Rekrutteringskalender

  • FEB 18
    2020
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Horten kommune