Horten kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Horten er både en kystby i Vestfold, beliggende mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør, og en kommune med samme navn. Kommunen grenser til Re og Tønsberg. Horten kommune innbefatter byen Horten og tettstedene Kirkebakken (Borre), Nykirke, Åsgårdstrand og Skoppum. I 1818 bestemte kronprinsregent Karl Johan at Norges nye hovedetablissement for marinen skulle flyttes til Horten. Marinens Hovedverft på Karljohansvern ble senere til Horten Verft, som i en årrekke var selve ryggraden i kommunen, med godt over 2 000 ansatte. Selskapet gikk konkurs i 1987. Etter dette har det store verftsområdet utviklet seg som næringspark med en samling mindre bedrifter. Hortensregionen er kjent for sin store konsentrasjon av elektronikkbedrifter, og omtales ofte som Norges «Silicon Valley». I kommunen ligger bl. a. GE Vingmed Ultrasound, som produserer medisinske elektronikkinstrumenter, Simrad og Kongsberg Maritime, som produserer navigasjonssystemer, simulatorer m.m, Norspace, som produserer elektronikk for romfartsindustrien og Sensonor, som produserer sensorer for kollisjonsputer og dekktrykk. Forsvarets Forskningsinstitutt har avdelingen for undervannskrigføring i Horten. Befolkning 25 263 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Horten kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4172170373 Presentasjon av stillingen: Eiendom er en enhet som sorterer under kommunalområde Teknisk og har ansvar for Forvaltning, Renhold, Bygningsdrift, Energi og teknikk Vi er totalt ca. 70 ansatte.I forbindelse med økt arbeidsmengde, flere oppgaver og ytterligere boliger i egen eie søker vi etter en eiendomsforvalter.ArbeidsoppgaverUtarbeide og inngå leiekontrakter, både for inn- og utleie Overtakelse av boliger ved inn-/utleie Vurdering og oppfølging av kommunens boligmasse og fremtidige behov Oppfølging av Husbankens program: Bolig for velferd Bidra til utvikling av rutiner og systemer innen avdelingenKvalifikasjonerKrav til utdannelse: Det kreves minimum fullført årsstudium (universitet/ høyskole) innenfor juridiske fag, økonomi, eiendomsmegling eller administrasjon og ledelse Videre kreves det at du må ha inngående og dokumentert kjennskap til utarbeidelse av kontrakterØnskede kvalifikasjoner: Erfaring fra eiendomsområdet er en fordel Kjennskap til system fra FDV-huset er positivt Erfaring fra offentlig innkjøp er en fordelUtdanningsretningJuridiske fagØkonomiLedelsesfagAdministrasjon og ledelseUtdanningsnivåHøyskole / UniversitetPersonlige egenskaperVilje og evne til å arbeide selvstendig Du må trives i samhandling med andre og ha gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner Du må ha evne til å jobbe målrettet og være løsningsorientert Du må ha økonomisk forståelse Du må ha evnen til å kunne håndtere mange og ulike arbeidsoppgaver samtidig Personlig egnethet vil bli vektlagtVi tilbyrMuligheter til å være med på utviklingen av kommunens eiendomsforvaltning Et trivelig arbeidsmiljø Gode forsikrings- og pensjonsordninger Bedriftshelsetjeneste Fri bruk av Horten svømmehall Rabatt på treningssenter Lønn ihht avtaleKontaktinformasjonNicola L. Berg, Eiendomssjef, 90855161, nicola.berg@horten.kommune.noArbeidsstedRustadbrygga 1 3187 HortenSøk på stillingen:Klikk herNøkkelinformasjon:Arbeidsgiver:Horten kommuneReferansenr.:4172170373 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 20.01.2020
20.01.2020 Horten

Rekrutteringskalender

  • JAN 20
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Horten kommune