<  
>  

Wipe AS

Internett tjenester / E-handel, Øvrig

Freska er en on-demand plattform for hjemmerengjøringstjenester som leverer tjenester i Norge og Finland. Freska ble startet i Finland, juli 2015 og var det første firmaet som tilbyr automatisk booking online av hjemmerengjøringstjenester. Tre måneder senere gjorde Wipe det samme i Norge, og i april 2016 slo selskapene seg sammen, og Wipe byttet navn til Freska.
Freska tilbyr en intelligent platform som automatisk optimaliserer jobbene til rengjørerne og minimerer reisetid mellom hjemmene til kunden, og dermed kostnad og tid som går tapt. Rengjørerne kan fokusere på selve jobben uten og tenke på alt rundt, slik som markedsføring, nye kunder, fakturering osv. Freska tar hånd om alle disse oppgavene slik at rengjørerne blir mer produktive og tjener mer.

I løpet av høsten 2016 ønsker vi å etablere et nytt salgsteam i Bergen. Vi trenger derfor deg som er sulten på erfaring og muligheten til å tjene godt. Ta sjansen, prøv noe nytt og lærerikt, og bli del av en oppstartsbedrift i en fremadstormende bransje! 

Les mer
Fakta om Wipe AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo, Bergen

Ledige stillinger hos Wipe AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo, Bergen
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Adresse

Strandgaten 9, 5013 Bergen