<  
>  

Codan Forsikring NUF Business Support

Codan Forsikring er et friskt pust i det norske forsikringsmarkedet, en utfordrer som tør å skille seg ut. Vårt mål er å gjøre forsikring enklere. Vi skal være enklere å ha med å gjøre, snakke med og forstå.
Vi har den rette kompetansen og erfaringen for å kunne tilføre noe nytt. Dessuten har vi et av verdens største forsikringsnettverk i ryggen, når vi trenger det.

Codan tilbyr skadeforsikring til privatpersoner og næringsliv i Norge. Vi har nærmere 300 ansatte i Oslo og Bergen, som er oppriktig engasjerte i å gjøre det beste for kundene våre, hver dag.

Eksterne forsikringsmeglere er en viktig distribusjonskanal for næringsforsikring. I tillegg har vi over 40 agentkontorer, som selger forsikring på våre vegne.

Vi er også forsikringsleverandør til blant annet Politiforbundet, Norges Golfforbund, Norges Sjakkforbund, Norsk Bridgeforbund, Lederne, Norsk Bobil og Caravan Club og Sjøoffiserene. Gjennom utvalgte samarbeidsavtaler kan vi tilby kundene våre gode fordeler hos SAS EuroBonus, Falck og Vertikal Helse.

Sammen med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi Skandinavias fjerde største forsikringsselskap. Codan eies av RSA Group, et av verdens største forsikringsselskap med kunder i over 130 land.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Codan Forsikring NUF Business Support