<  
>  

Patch Bemanning

Rekruttering / HR / Bemanning

Patch Bemanning AS leverer kvalifisert personell som trives på jobb. Vi er opptatt av menneskelige ressurser og har stor tro på at samhandlingen mellom personlige egenskaper, kompetanse og arbeidsoppgaver ofte er svaret på en vellykket bedrift.

Søker du nye utfordringer? Våres oppdragsgivere er stadig på jakt etter nye medarbeidere. Vi oppfordrer deg som søker ny jobb til å kontakte oss med dine ønsker i en åpen søknad. Vi behandler alle søkere konfedensielt, og vil ta kontakt med deg kort tid etter mottat søknad. Du kan enkelt registrere din CV sammen med dine ønsker her.

 Ser dere etter nye medarbeidere? Patch Bemanning AS tilbyr bemanningsløsninger til et bredt spekter av bransjer. Vi gjennomfører grundige prosesser hvor alle kandidater blir kvalitetsikret mot bedriftens og ansvarsoppgavene sin profil. Vi oppfordrer deg som søker ansatte til å ta kontakt enten per telefon eller mail dersom du har behov for nye dyktige og engasjerte medarbeidere.

Fakta om Patch Bemanning
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Hele Norge
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Patch Bemanning

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge
Jobbmuligheter i Patch Bemanning
Jobbmuligheter i Patch Bemanning

Vi har alltid nye oppdrag og prosjekter.
Vi hjelper bedrifter med både bemanning og rekruttering til bedriften
Å vi hjelper de på jakt etter ny jobb til å få den muligheten ved å finne seg en ny jobb.

Bli kjent med Patch Bemanning

Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Adresse

Fabrikkgaten 10