<  
>  

Patch Bemanning

Rekruttering / HR / Bemanning

Patch Bemanning AS leverer kvalifisert personell som trives på jobb. Vi er opptatt av menneskelige ressurser og har stor tro på at samhandlingen mellom personlige egenskaper, kompetanse og arbeidsoppgaver ofte er svaret på en vellykket bedrift.

Søker du nye utfordringer? Våres oppdragsgivere er stadig på jakt etter nye medarbeidere. Vi oppfordrer deg som søker ny jobb til å kontakte oss med dine ønsker i en åpen søknad. Vi behandler alle søkere konfedensielt, og vil ta kontakt med deg kort tid etter mottat søknad. Du kan enkelt registrere din CV sammen med dine ønsker her.

 Ser dere etter nye medarbeidere? Patch Bemanning AS tilbyr bemanningsløsninger til et bredt spekter av bransjer. Vi gjennomfører grundige prosesser hvor alle kandidater blir kvalitetsikret mot bedriftens og ansvarsoppgavene sin profil. Vi oppfordrer deg som søker ansatte til å ta kontakt enten per telefon eller mail dersom du har behov for nye dyktige og engasjerte medarbeidere.

Fakta om Patch Bemanning
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Hele Norge

Ledige stillinger hos Patch Bemanning

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Hele Norge
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Daglig leder

Adresse

Fabrikkgaten 10