<  
>  

Hå kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Hå er en kommune i Rogaland og dekker den sørligste del av Jæren. Hå grenser i nord til Klepp og Time, i øst til Bjerkreim og i sør til Eigersund. Det har blitt oppdaget noen unike grunnvannslag i Hå kommune som man ikke har sett maken til ellers her i landet. Slikt grunn- vann kan være aktuelt å bruke som drikkevann når man skal forsyne mindre tettsteder i kommunene eller som reservevannkilder. Tettstedene i kommunen er vokst frem rundt stasjonene langs Jærbanen, som ble bygd på 1870-talet. Forbedret kommunikasjon la grunnlaget for fremveksten av det moderne Jærjordbruket. Hå kommune er idag et av de viktigste jordbruksområdene i landet, ca 50 % av arbeidsplassene i kommunen er tilknyttet jordbruket. Jorda på Jæren er svært næringsrik, og klimaet er mildt og vått. Landskapet er flatt jordbruksland og det drives intensivt jorbruk med vesentlig melkeproduksjon. Kommunen har også industri- produksjon av jordbruksredskaper, samt servicenæringer. Befolkning 15 633 (2008)

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Hå kommune

Ved Økonomiseksjonen er det ledig en fast 100% stilling som økonomimedarbeider. Vi søker deg som er analytisk, har gjennomføringskraft, tar
03.07.2022
Ved Økonomiseksjonen er det ledig en fast 100% stilling som økonomimedarbeider. Vi søker deg som er analytisk, har gjennomføringskraft, tar ansvar,
03.07.2022

Rekrutteringskalender

  • JUL 03
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (67)

Fakta om Hå kommune