<  
>  

Jevnaker kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Jevnaker er en kommune i Oppland fylke. Den grenser i nord til kommunen Gran, i øst til Lunner, og i sørvest til Ringerike i Buskerud fylke. Jevnaker er den minste av Opplandskommunene, regnet i areal, men blant de tettest befolkede. Jevnaker kommune har et vell av naturopplevelser. Både Veståsen og Øståsen med Nordmarka er flittig besøkt av både turister som lokalbefolkning. Åsene har godt jakt terreng, fiskemuligheter i mange vann og bær av alle slag. Sopp-plukkere har nærmest et eldorado i disse traktene. Hovednæring i Jevnaker er glass- og annen industri, samt en del jordbruk. Kommunens største arbeidsplasser er Hadeland Glassverk og VA-TECH Møller Energi. Hadeland Glass- verk er Norges tredje største turistattraksjon med omkring 600 000 besøkende vært år. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. På Berger-moen er det utviklet en industripark med mange forskjellige bedrifter. Befolkning 6 256 (2008).

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Jevnaker kommune

Vi søker etter en målrettet og utviklingsorientert virksomhetsleder.Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter (JORS) er ressursbase for våre pleie- og omsorgstjenester. JORS
24.07.2022 Jevnaker
Hjemmesykepleien søker trygg helsefagarbeider til tjenestens nattevaktsteam.Jevnaker kommune søker etter helsefagarbeider til nyopprettet nattevaktstilling i hjemmesykepleien. Vi kan tilby fast stilling i et godt arbeidsmiljø som jobber
31.07.2022 Jevnaker
Er du klar for en spennende og interessant jobb, hvor livsglede er i fokus?Som vår kollega kan vi tilby deg
07.08.2022 Jevnaker

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (44)