Norsk Legesenter AS

Helsesektor / Omsorg

Norsk Legesenter er et privat spesialistlegesenter med hudlege, hjertelege og karkirurg. Vi holder til meget sentralt i Hegdehaugsveien 31 i etasjen over Bogstadveien Postkontor. Vi har trivelige lyse lokaler med operasjonssal og 5 behandlingsrom. Vi er opptatt av å ha det hyggelig, men også effektivt på jobben.

Norsk Legesenter ble stiftet i 1991 og var da primært et fastlegesenter. Idag er vi et privat spesialistlegesenter med Hudlege/Dermatolog, Urolog, Venekirurg og Kardiolog/Hjertelege. Vi tilbyr klinisk vurdering av hudpatologi, hudsykdommer og allergier, mistenkt hjertefeil, brystsmerter, hjertebank, rytmeforstyrrelser. Vi kan også tilby en ikke invasiv prostatautredning med PCA3 urinprøve for mer nøyaktig diagnostikk uten MR/biopsi for deg som ikke ønsker å reise til Oslo. Vi kan sende også sende testen i posten til din fastlege ved behov, mens vår sykehus-urolog kan gjøre vurderingen.

Les mer
Fakta om Norsk Legesenter AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Norsk Legesenter AS

Adresse

Hegdehaugsveien 31, 0352 OSLO