<  
>  

Klæbu kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Klæbu er en kommune i Sør-Trøndelag. Den grenser i nord til Trondheim, i øst til Selbu og i sørvest til Melhus. Klæbu har fine naturområder for utfart, Nordmarka og Brungmarka for å nevne to. Nidelva er på sitt dypeste i Trongfossen ved Hyttfossen i Klæbu med 56 m og er med dette Norges dypeste elv. Forøvrig er det Trongfossen som er motivet i Klæbus kommunevåpen. Tradisjonelt har den viktigste næringsveien i Klæbu vært jordbruk. I disse dager fungerer kommunen mer som en forstad til Trondheim hvor mange av innbyggerne jobber og går på skole. Klæbu er i sterk veskst og innbyggertallet har tredoblet seg i løpet av de tre til fire siste tiårene. Vassfjellet skisenter ligger kun få kilometer fra Klæbu sentrum som det eneste skisenter i nærheten av Trondheim. Befolkning 5 580 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere