<  
>  

Too Good To Go

Restaurant / Servering
TGTG er løsningen til både forbrukeren som ønsker å skåne miljøet, studenten som vil spare penger og kokken, som av respekt for faget sitt, ikke har lyst til å kaste mat. Too Good To Go sin visjon er å redusere matsvinn ved å hjelpe restauranter med å selge overskuddsmaten deres via appen vår. Det er bra for miljøet, samfunnet, økonomien og vår felles fremtid. Vi håper at du vil være med!
Les mer
Fakta om Too Good To Go
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Norge

Ledige stillinger hos Too Good To Go

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Norge
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Filmer

Fakta om Too Good To Go

Adresse

Langgata 2, 0566 Oslo