<  
>  

Rudskogen Motorsenter AS

Øvrig
Rudskogen Motorsenter, Avdeling Harald Huysman Karting har 20 års erfaring, og er landets største og mest profesjonelle gokartsenter. Vi tilbyr innendørs gokart på Alnabru i Oslo og utendørs gokart på Rudskogen i Østfold. HHK har 20 års erfaring med utleie av gokart til privatpersoner, vennegjenger, utdrikningslag og firma arrangement. HHK tilbyr konferansefasiliteter, messeområder, visningsarena, restaurant med bevertning, privat kjøreutstyr og premier.
Les mer
Fakta om Rudskogen Motorsenter AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Rudskogen Motorsenter AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Salgs- og Eventkoordinator

Fakta om Rudskogen Motorsenter AS

Adresse

Smalvollveien 34