<  
>  

Bertelsen & Garpestad AS er et selskap i BG Gruppen. Vi har drevet i entreprenørbransjen siden 1959. Vi omsetter årlig for ca 1,2 milliarder, og har 240 ansatte.

Våre største oppdrag består av bygging av vei for det offentlige. I tillegg har vi oppdrag med boring, sprengning og masseflytting i flere steinbrudd, kraftanlegg samt opparbeidelse av boligfelt og næringsareal. Våre oppdrag er fordelt over hele Norge, og vi har lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Men vi utfører også en del oppdrag lokalt. Ingen jobb er for liten, ingen for stor. Maskinparken vår er i den senere tid fornyet, og vi har gravemaskiner fra 1-75 tonn. De fleste er utstyrt med GPS for å få en effektiv drift og utnytte maskinene maksimalt.

Fakta om Bertelsen & Garpestad
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Lærling hos Bertelsen & Garpestad Antall lærlinger

Antall lærlinger
Ikke spesifisert
Sted
Eigersund
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (11)
logo
Lærling hos Bertelsen & Garpestad
Bertelsen & Garpestad har lang erfaring som godkjent lærebedrift. Hos oss får du god opplæring og oppfølging innen ditt fag. Vi har egen fadderordning og tett samarbeid med opplæringskontorene OKAB og OFIR. I 2018 ble vi kåret til årets opplæringsbedrift i Sør-Rogaland. B&G har blitt godkjent til å ta inn lærlinger i faget yrkessjåfør i samarbeid med opplæringskontoret for transportfagene i vest. LæretidFør du starter som lærling hos oss blir det avholdt oppstartsmøte med virksomheten sammen med OKAB opplæringskontoret i anlegg og bergfagene. Da blir det skrevet lærekontrakt der læreløpet er spesifisert. Vi har sammen med opplæringskontorene samtaler hvert halvår der vi går gjennom opplæringsplanen til hver enkelt lærling. Videre jobbVårt mål er å få ungdommen til å satse på vår bransje. Vi ønsker å bidra med rekruttering til bransjen, og at dyktige medarbeidere har lyst til å bli værende, også etter avsluttet læretid. God motivasjon og rett positiv holdning i læretiden, er avgjørende får å få muligheten til fast jobb i Bertelsen & Garpestad. Hvem kan søke• De med godkjent yrkesfaglig retning• Ungdom med god holdning og stor interesse for våre fag kan også bli vurdert, selv uten videregående skole. Fagområder• Anleggsmaskinførerfaget• Veg og anleggsfaget• Fjell og bergverksfaget• Anleggsmaskinreparatør• Sveisefaget• Yrkessjåfør

Adresse

Hvolandsveien 70
4370 EGERSUND