Dalen Hotel / Telemarkskanalen skipsselskap

Dalen Hotel ligger i Telemark i syd-Norge, 230 km. fra Oslo. Hotellet ble bygget i 1894, og er et av de eldste og største av Norges gamle trehoteller. Mange betrakter det også som et av de vakreste. Den spesielle bygningen i dragestil og den gammeldagse innredning gir en unik atmosfære og opplevelse. Hotellet legger stor vekt på god mat og høyt servicenivå. Hotellet er tilsluttet hotellkjeden "De historiske Hotel og Spisesteder" i Norge. Stedet Dalen er et tettsted med ca. 1000 innbyggere, kommunesenter i Tokke med handel-, industri, post, bank og skoletilbud. Flott natur med høye fjell, skog og vann gir mulighet til et aktivt friluftsliv. Dalen ligger øverst i Telemarkskanalen, med brygger, båt og badeliv.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Dalen Hotel / Telemarkskanalen skipsselskap

Adresse

Postboks 54 3880 DALEN