Pluto III

Pluto III AS (tidligere Pluto Kiosk og Gatekjøkken) er en familiebedrift som ble startet i 1977. 3. generasjon har nylig tatt over driften og har mange idéer for veien videre. Vi søker etter en ny medarbeider som vil være med på den spennende reisen videre.

Dette er en stilling som vil passe godt for studenter som ønsker en deltidsjobb for en ekstra inntekt.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Pluto III

Vi søker etter en person med godt humør og stå på vilje som vil arbeide kveld og helg, ca. 2-3 ganger i uken. Det er mange spennende oppgaver å sette seg inn i, derfor ser vi etter personer som har et tidsperspektiv på minimum ett år hos oss, og helst lengre.Stillingen kan ikke kombineres med andre deltidsstillinger.Arbeidet vil bestå av ulike oppgaver som for eksempel:KundebehandlingTilberedning og påfylling av varerOrden og renholdPersonlige egenskaper:Du liker å jobbe med mat, salg og menneskerDu har ordenssansDu er utadvendt og serviceinnstiltDu er kundeorientertDu er effektiv og behersker flere oppgaver samtidigDu er en pålitelig lagspiller og lærevilligVi tilbyr:Lønn etter avtalePersonalrabattHyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljøSosiale aktiviteterGode muligheter for videreutviklingEn interessant stilling i et hektisk og trivelig arbeidsmiljøVåre medarbeidere må beherske norsk muntlig og skriftlig godtSøknad med CV, karakterer og andre relevante papirer sendes til einar@pluto3.noTiltenkt oppstart: midten/slutten av august 2019, vi kan vise noe fleksibilitet Epost: einar@pluto3.no48189696
20.08.2019

Rekrutteringskalender

  • AUG 20
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Pluto III

Adresse

Fogd Grevesv. 3 6009 ÅLESUND