<  
>  

Vår virksomhet – å forske frem nye legemidler – har stor betydning for enkeltindivider og samfunnet. For å lykkes, er det ikke nok å ha et godt legemiddel, vi må også ha tillit hos pasienter, kunder, aksjeeiere samt våre egne medarbeidere. I AstraZeneca Norge er vi ca. 65 ansatte, og vi jobber primært med salg og markedsføring av innovative medisiner. Vår daglig leder er Elisabeth Ohlsson.

 

Fakta om AstraZeneca
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos AstraZeneca

AstraZeneca er et av Norges ledende legemiddelfirmaer der forskning står i sentrum. Vår omfattende satsing på forskning og utvikling gir
06.12.2023 Oslo
Jobbmuligheter i AstraZeneca
Jobbmuligheter i AstraZeneca

AstraZeneca AS
Datterselskapet AstraZeneca AS i Norge holder til på Smestad i Oslo. AstraZeneca AS arbeider med utvikling, registrering og markedsføring av legemidler innen alle de prioriterte områdene til AstraZeneca: astma og allergi, gastro, hjerte-kar, onkologi og sentralnervesystemet.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Rekrutteringskalender

  • DES 06
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Adresse

Kontaktadresse:
AstraZeneca AS
Innspurten 15
OSLO

Postadresse:
AstraZeneca AS
Postboks 6050 Etterstad
NO-0601 OSLO