<  
>  

Norden - Nordic Innovation

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Nordisk ministerråd er de nordiske regjeringenes samarbeidsorgan. Nordic Innovation er en av Nordisk ministerråds 12 institusjoner. Institusjonene realiserer ministerrådets visjon innenfor deres respektive områder, i samarbeid med nasjonale og internasjonale aktører. Virksomheten ledes av direktøren som rapporterer til ministerrådets generalsekretær. For mer informasjon se www.nordicinnovation.org og www.norden.org

Nordic Innovation er som en del av Nordisk Ministerråd en sentral aktør i implementeringen av det nordiske samarbeidsprogrammet for nærings- og innovasjonspolitikk. Nordic Innovation bidrar til at Norden skal bli en foregangsregion for bærekraftig vekst. Vi arbeider for å fremme entreprenørskap, innovasjon og konkurransekraft i nordiske virksomheter.

Fakta om Norden - Nordic Innovation
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Norden - Nordic Innovation
Jobbmuligheter i Norden - Nordic Innovation

Vi kan tilby deg en spennende utfordring med kolleger fra alle de nordiske landene og muligheten til å etablere et nordisk nettverk.

Praktikant Internship

Praktikantordningen i Nordic Innovation er utviklet/opprettet for å spre kunnskap og øke interessen for det nordiske samarbeidet innen næring- og
Internship
1
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Senior administrasjonsrådgiver
Jobbmuligheter (13)
logo
Praktikant
Praktikantordningen i Nordic Innovation er utviklet/opprettet for å spre kunnskap og øke interessen for det nordiske samarbeidet innen næring- og innovasjonspolitikk. Oppholdet vil gi deg innsikt i, og erfaring med å arbeide i en nordisk institusjon under Nordisk Ministerråd. Nordic Innovation har 25 ansatte som arbeider i bl.a. følgende industri- og innovasjonspolitiske områder: entreprenørskap, finansiering, digitalisering, velferdsteknologi, grønn vekst, kreative og kulturelle næringer, bioøkonomi, etc.   Har du lyst til å jobbe internasjonalt, og du er i gang med studier på områder som økonomi, statsvitenskap eller kommunikasjon? Vi kan tilby deg en unik mulighet for å jobbe ett semester som praktikant i et nordisk miljø i Oslo.

Adresse

Stensberggata 25, 0170 Oso