<  
>  

Trøndelags Europakontor

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Trøndelags Europakontor i Brussel støtter trønderske bedrifter, FoU-institusjoner og offentlige myndigheter i EU/EØS-relaterte spørsmål. Europakontoret gir trønderske aktører tilgang til en rekke nettverk og institusjoner i Brussel, herunder EU-institusjonene, Norges delegasjon til EU, ambassader og representasjoner på lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Trøndelags Europakontor er regionens representasjon i Brussel, og er organisert som en forening. Medlemmer i foreningen er: Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Nord-Trøndelag Fylkeskommune, Trondheim Kommune, Steinkjer Kommune, Høgskolen i Sør-Trøndelag, Høgskolen i Nord-Trøndelag, Trøndelag Forskning og Utvikling, SpareBank 1 SMN, Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk, Bioforsk Midt-Norge, Sintef og NTNU.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Trainee Trainee

Som trainee ved Trøndelags Europakontor i Brussel vil du ha hovedansvar for å følge helse- og velferdsområdet, som er blant
Trainee
1
Sted
Belgia
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Trøndelags Europakontor

Adresse

Avenue Palmerston 3, 1000 Brussel, Belgia