Egmont

Media / Underholdning
Egmont er et dansk mediekonsern og en av Skandinavias ledende mediegrupper. Foretaket ble stiftet i 1878 av Egmont Harald Petersen, og har hovedkvarter i København. Egmont produserer blant annet ukeblader, magasiner, tegneserier, bøker, film, TV-programmer, lærebøker, spill, elektronisk underholdning og mobiltjenester. Med aktiviteter i 21 land (inkludert Norge) og mer enn 3600 ansatte, hadde Egmont i 2005 en omsetning på 1,17 milliarder euro. Egmontkonsernet omfatter blant annet Nordisk Film, Damm og Egmont Serieforlaget, i tillegg til at de eier 50 % av norsk TV 2. Egmont-konsernet kjøpte opp Damm forlag i 1984. Forlaget var i 2006 Norges tredje største målt i omsetning, etter Gyldendal og Aschehoug.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Egmont