<  
>  

Atlantic Trading

Personalhuset Staffing Group AS - avd. Ålesund

Personalhuset Search & Selection er en av Nordens ledende rekrutteringsaktører med 30 kontorer. Vi tilbyr bistand med rekruttering av ledere, fagspesialiseter og medarbeidere. Våre dyktige rådgivere har solid erfaring og lokal forankring. Vi bistår med rekrutteringsoppdrag innen alle bransjer, både i privat og offentlig sektor. Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess. Personalhuset Search & Selection er endel av Personalhuset Staffing Group.

Om kunden

Atlantic Trading er en ledende aktør innen emballasjeløsninger.Vi utvikler og selger emballasje og maskiner for automatisert emballering
til marin industri. Selskapets kunder er redere og rederier, med Norge og Russland som hovedmarkeder, og nøkkelkunder ellers i Europa og Nord-Amerika. Atlantic Trading omsetter for drøyt 50 millioner kroner, har sunn økonomi og motiverte og dyktige medarbeidere.
Vi holder til i nye og attraktive lokaler i Breivika i Ålesund. Vi er en omstillings-og tilpasningsdyktig gründervirksomhet som med flat struktur, godt humør og løs snipp har skapt vekst og gode resultater. Les mer på: www.atlpack.no
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Facta om Atlantic Trading

Adresse

6001 ÅLESUND