Frogner Helse Spa & Massasje

Helse / Kroppspleie / Velvære

Nydelig Spa and Thai Massasje sentralt Oslo under utvikkling. Vi ligger sentralt i Frogner i rolige ambassadeområdet med kunder fra nærområdet og tilreisenden. Vi tilbyr kvalitetsmassasje som representerer det beste av tradisjonelle thai, orientalske og vestlige massasjeteknikker, kombinert med den helsebringende berøringen som kommer fra en velutdannet og engasjert terapeut.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Frogner Helse Spa & Massasje

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daily leader

Fakta om Frogner Helse Spa & Massasje

Adresse

Niels Juels Gate 70