<  
>  

Equinor

Olje / Gass / Energi / Kraft

Equinor is an international energy company with operations in 37 countries. Building on more than 40 years of experience from oil and gas production on the Norwegian continental shelf, we are committed to accommodating the world's energy needs in a responsible manner, applying technology and creating innovative business solutions. We are headquartered in Stavanger, Norway with and are listed on the New York and Oslo stock exchanges.

Visjon

Crossing Energy Frontiers

 

Les mer
Fakta om Equinor
Hovedkontor
Stavanger
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Graduate positions - different disciplines Trainee

Når du begynner på karrieren din, er det et av de viktigste skrittene du noen gang vil ta, og du vil gjerne velge riktig. En karriere i Equinorkombinerer store utfordringer og muligheter for vekst og faglig utvikling med en balanse mellom arbeid og privatliv som er nødvendig for at du skal kunne videreutvikle deg i denne viktige fasen av ditt liv. Verdens befolkning vokser, men tilgangen på ressurser er begrenset. Vi bidrar til å møte verdens økende behov for energi på en miljømessig og sosialt ansvarlig måte. Nyskaping er en naturlig del av vår virksomhet. Vi er stolte av vår historie og vår drivkraft som viser at vi skaper og investerer i nye løsninger, og vi satser aktivt på en kontinuerlig forbedring av våre resultater med hensyn til miljøet og samfunnet rundt oss. For å gjennomføre denne satsingen behøver vi smarte medarbeidere, de mest nytenkende og kreative hodene. Vi trenger dine ideer, din vilje til å utfordre aksepterte sannheter, din nysgjerrighet og ditt engasjement, både globalt og innen ditt fagområde. Med deg på laget kan vi utgjøre en stor forskjell i den verden vi er en del av. Vi kan tilby deg: læring på arbeidsplassen med utgangspunkt i rotasjoner med varierende lengde og omfang, avhengig av fagområde arbeidsoppgaver som gjenspeiler dine personlige utviklingsmål og våre forretningsmål Fast stilling i Statoil fra dag 1 Vi ønsker at du har: fullført eller i avslutningen av en mastergrad eller doktorgrad maksimum ett års arbeidserfaring gode engelskkunnskaper (gjerne flere arbeidsspråk i tillegg) internasjonal studie- eller arbeidserfaring 
Antall traineer
11 (ulike fagområder)
Sted
Norge
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Equinor

Adresse

Forusbeen 50
4035 Stavanger