<  
>  

Terratec

TerraTec AS er et norsk teknologiselskap, som siden oppstarten i 2004 har vokst til å bli et av Norges største kartfirma. Vi er totalleverandør av kart- og geodata og leverer tjenester innen landmåling og geo engineering, flyfotografering, laserskanning og kartlegging. Vi er eksperter på georeferering av avanserte sensorer og har fokus på kvalitet i samarbeid med kunden. TerraTec gjennomfører oppdrag på alle kontinenter, og samarbeider med offentlige og private, samt forsknings- og utdannelsesinstitusjoner.
TerraTec har totalt 200 ansatte på konsernnivå, hvorav 100 i Norge. Hovedkontoret er lokalisert på Vækerø i Oslo, med avdelinger i Trondheim, Bergen, Stockholm og Helsinki, samt lokale representanter i Irland og Storbritannia. TerraTec har hatt en svært positiv utvikling siden starten, og har inngått flere store rammeavtaler, derfor søker vi nå enda flere dyktige mennesker til vårt eminente team i Oslo.

Vi søker en ambisiøs eiendomslandmåler som ønsker å være med på å bygge opp matrikkelmiljøet i TerraTecs Oslo-avdeling og forme dette. Stillingen byr på særdeles gode karrieremuligheter for rett person
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Terratec

Adresse

0282 OSLO