<  
>  

Aspiranza

Rekruttering / HR / Bemanning

Aspiranza leverer tjenester innen rekruttering, seleksjon og executive search nasjonalt og internasjonalt. Vi har fokus på effektiv utnyttelse av Internett i rekrutteringsprosessen og har gjennom langsiktige kundeforhold rekruttert blant annet fagspesialister, selgere og mellomledere til en rekke kunnskapsbedrifter innen IT, Telecom, consulting og finans. Aspiranza har et sterkt HR-faglig miljø. Våre ni rekrutteringsrådgivere og researchere har alle Masterutdannelse med hovedfokus på organisasjonspsykologi, ledelse og økonomi. Selskapets seniorpartnere innehar mangeårig erfaring fra diverse leder- og spesialiststillinger. Selskapet har hovedkontor i Oslo sentrum og vår kundemasse består blant av Telenor, Canal Digital, Ernst & Young, TV2 og Ruter.

Antall ansatte

Aspiranza har ni rekrutteringsrådgivere og researchere, alle med masterutdannelse med fagelementer innen organisasjonspsykologi, ledelse og økonomi, så vel som seniorpartnere med mangeårig erfaring fra diverse leder- og spesialiststillinger.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Aspiranza
Jobbmuligheter i Aspiranza

I vår portefølje er stillinger på alle nivåer, fra salg og ledere til forretningsrådgivere, utviklere, arkitekter, prosjektledere, controllere osv. Dette innen en rekke fagfelt og bransjer.

Stillinger innen et bredt spekter av fagfelt og roller kan du finne på: http://www.aspiranza.no/Ledige_stillinger/

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi har også en del muligheter for nyutdannede, nye stillinger legges ut løpende på http://www.aspiranza.no/Ledige_stillinger/

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (88)

Fakta om Aspiranza

Adresse

Karl Johans gate 13, 0154 Oslo