<  
>  

Aspiranza

Rekruttering / HR / Bemanning

Aspiranza leverer tjenester innen rekruttering, seleksjon og executive search nasjonalt og internasjonalt. Vi har fokus på effektiv utnyttelse av Internett i rekrutteringsprosessen og har gjennom langsiktige kundeforhold rekruttert blant annet fagspesialister, selgere og mellomledere til en rekke kunnskapsbedrifter innen IT, Telecom, consulting og finans. Aspiranza har et sterkt HR-faglig miljø. Våre ni rekrutteringsrådgivere og researchere har alle Masterutdannelse med hovedfokus på organisasjonspsykologi, ledelse og økonomi. Selskapets seniorpartnere innehar mangeårig erfaring fra diverse leder- og spesialiststillinger. Selskapet har hovedkontor i Oslo sentrum og vår kundemasse består blant av Telenor, Canal Digital, Ernst & Young, TV2 og Ruter.

Antall ansatte

Aspiranza har ni rekrutteringsrådgivere og researchere, alle med masterutdannelse med fagelementer innen organisasjonspsykologi, ledelse og økonomi, så vel som seniorpartnere med mangeårig erfaring fra diverse leder- og spesialiststillinger.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aspiranza

Adresse

Karl Johans gate 13, 0154 Oslo