Quality Real Estate Advisors

Eiendom / Eiendomsmegling, Investment management
Quality Real Estate Advisors S.L. (QREA) er et salgsselskap som gir alminnelige investorer tilgang til helt spesielle eiendomsinvesteringer i Europa. Denne typen investeringer er normalt kun tilgjengelig for entreprenører, eiendomsutviklere og profesjonelle prosjektinvestorer. Vi håndterer hele prosessen fra å identifisere gode investeringsobjekter, analysere risiko og juridiske aspekter, til å formidle salg. QREA rådgir en lang rekke virksomheter og privatpersoner med handel og investeringer på de internasjonale eiendomsmarkeder. Med hovedkontor i Sveits, samt datterselskaper i Norge og Spania, beskjeftiger vi mer enn 35 medarbeidere. QREA har i 2007 alene formidlet eiendom for NOK 800 millioner.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Quality Real Estate Advisors