<  
>  

Øre nese hals klinikken / Føflekkspesialisten

Helsesektor / Omsorg

I høst 2016 åpner vi en hel ny ØNH-praksis i Drammen. Fra før driver vi Føflekkspesialisten som i tillegg til føflekkdiagnostikk og fjerning tilbyr omfattende kosmetiske behandlinger og operasjoner på høyt nivå. Klinikken starter med en legespesialist på full tid og en på deltid. På lang sikt er målet å ha 3 leger ansatt. I tillegg skal det ansettes en audiograf og en legesekretær (eller flere i deltidsstilling).

Vi gjør alt innen ØNH, inkl. søvnregistrering, hørsel, høreapperater, kreftutredning, bihuler, stemme osv. Pasienter kommer her gjennom henvisning. 

Føflekkspesialisen er helt privat og pasientene trenger ikke henvisning. Vi diagnostiserer føflekker med dermatoskop, fjerner uønskete føflekker med radiobølge for finest kosmetisk resultat, men fjerner også hudkreft kirurgisk, rekonstruerer og følger opp. Utover det utfører tilbyr vi professionelle kosmetiske behandlnger av ansiktet med Botox, filler, peeling, trådløft, eIPL, laser, radiobølge, Pelleve osv. Vi fjerner blodkar på ben og ansiktet og behandler svetting og migrene med Botox. Pasienter får også behandling for komplikajsoner fra behandlinger fra andre steder. Pasienter kommer fra hele landet.

Den kirurgiske delen er også helt privat og vi utfører øyelokksplastikker, rinoplastikker, bihuleoperasjoner, forskjellige operasjoner for bedre pusting og operasjoner for utstående ører.

Eier og ØNH-spesialist og ansiktskirurg:

Siegfried Wenus

 

 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jobbmuligheter (2)

Fakta om Øre nese hals klinikken / Føflekkspesialisten

Adresse

Tollbugata 63, 3044 Drammen