<  
>  

DreamWork AS

Rekruttering / HR / Bemanning

DreamWork er et rekrutteringsbyrå som ble startet av konsulenter med lang fartidstid i bransjen.

Alle våre konsulenter har selv minimum 10 års fartidstid fra salgsbransjen. Vi i DreamWork mener salg er et eget fag, og for å kunne salg må du ha gått gradene selv. For å finne de riktige talentene i salg, må du forstå hva som kreves for å bli en god selger, for å kunne finne de beste salgstalentene.

Har du som arbeidsgiver behov for kompetanse, så headhunter vi via vårt nettverk den riktige kompetansen til dere. I dagens marked så dreier det seg ikke om hvor mange søkere man får, men hvilke søkere man får/finner. Det er her vi skiller oss fra våre konkurrenter og som gjør oss til den riktige samtalepartneren for dere.

Har du som arbeidstaker ennå ikke funnet drømmejobben, så jobber vi spesielt for deg for å oppnå denne drømmen. Om du er usikker på hva som er din drømmejobb, eller hvilken bedrift du ønsker å bruke din kompetanse i, vil vi kunne være din samtale og sparringspartner i prosessen

Fakta om DreamWork AS
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos DreamWork AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Bli kjent med DreamWork AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Senior Recruitment Consultant

Adresse

Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo