<  
>  

Maxim Parfymeri AS

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Maxim Parfymeri er tilknyttet Skin Tonic som er en parfymerikjede bestående av 38 uavhengige butikker fordelt over hele landet, Maxim Parfymeri har butikk i 1.etg på Sletten Senter.

Maxim Parfymeri selger utelukkende eksklusive parfymerivarer så som Chanel,Chr.Dior,Sensai,Shiseido, Clarins, Elizabeth Arden,Biotherm,Sans Soucis, Ren, Declare,Bare Minerals, Youngblood og Anastasia. Vårt duftutvalg er stort og vi fører unike dufter som bl.a. Molecules, Armani,Prada,Thiery Mugler,Marc Jacobs, Hugo Boss, Escada,Gucci,Lacoste for å nevne noen.

Vi holder oss oppdatert på trender i markedet og kurser våre ansatte jevnlig slik at vi kan tilby det beste for våre kunder. Våre ansatte er opptatt av å yte god kundeservice,er engasjerte og har brennende interesse for salg, makeup og velværeprodukter.

Fakta om Maxim Parfymeri AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Maxim Parfymeri AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Bergen

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Maxim Parfymeri AS

Adresse

Sletten Senter, Vilhelm Bjerknesvei 4-10, 5081 Bergen