<  
>  

Maxim Parfymeri AS

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Maxim Parfymeri er tilknyttet Skin Tonic som er en parfymerikjede bestående av 38 uavhengige butikker fordelt over hele landet, Maxim Parfymeri har butikk i 1.etg på Sletten Senter.

Maxim Parfymeri selger utelukkende eksklusive parfymerivarer så som Chanel,Chr.Dior,Sensai,Shiseido, Clarins, Elizabeth Arden,Biotherm,Sans Soucis, Ren, Declare,Bare Minerals, Youngblood og Anastasia. Vårt duftutvalg er stort og vi fører unike dufter som bl.a. Molecules, Armani,Prada,Thiery Mugler,Marc Jacobs, Hugo Boss, Escada,Gucci,Lacoste for å nevne noen.

Vi holder oss oppdatert på trender i markedet og kurser våre ansatte jevnlig slik at vi kan tilby det beste for våre kunder. Våre ansatte er opptatt av å yte god kundeservice,er engasjerte og har brennende interesse for salg, makeup og velværeprodukter.

Les mer
Fakta om Maxim Parfymeri AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Maxim Parfymeri AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Bergen
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Maxim Parfymeri AS

Adresse

Sletten Senter, Vilhelm Bjerknesvei 4-10, 5081 Bergen