<  
>  

Lindesnes kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lindesnes er en kystkommune i Vest-Agder. Selve Lindesnes ytterst på den tidligere Lindesneshalvøya er Norges sydligste fastlandspunkt (57°58'46"N). Kommunesenteret ligger på Vigeland. Kommunen grenser til Lyngdal i vest, Audnedal i nord og Marnardal og Mandal i øst. Langs kysten østover mot Mandal er det en fin skjærgård med friluftsområder av nasjonal verdi og flere fredede fuglereservater. Den meteorologiske stasjonen ved Lindesnes fyr har Norges høyeste årsmiddeltemperatur. Lindesnes fyr er også det eldste i landet. Der er også Fjeldskår vindmøllepark, eier er Agder Energi, med fem vindmøller. GE Healthcare er den største arbeidsgiveren i kommunen. Spangereidkanalen går tvers gjennom Lindesneshalvøya i Lindesnes kommune gjennom Spangereid fra Store Båly til Lehnesfjorden. Kanalens historie går tilbake til 700-tallet og er enestående i sitt slag i Norge. Trolig har vikingskip kunnet passere gjennom kanalen. Den er siden fylt igjen og inntil nylig har den vært helt borte. Befolkning 4 608 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lindesnes kommune

Org. nr: - Stillingsident: 4408062311 Presentasjon av stillingen:Det er til enhver tid behov for tilkallingsvikarer i barnehagene i Lindesnes kommune.
01.06.2022 Lindesnes
Org. nr: - Stillingsident: 4428672008 Presentasjon av stillingen:Det er til enhver tid behov for tilkallingsvikarer som lærer og barne- og
01.06.2022 Lindesnes
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Lindesnes kommune Postboks 183 4524 Sør-Audnedal