<  
>  

Hovden Fjellstoge AS

Reiseliv / Turisme / Event

Hovden Fjellstoge er et overnatting og serveringssted som ligger på vintersportsstedet Hovden i Bykle kommune. Hovden er sør norges største vintersportssted. På sommer og høst er det et eldorado for fiske, sykling og fjellturer.

Hovden Fjellstoge har nylig åpnet restaurant i Hovden sentrum, og leter etter en kokk og en servitør som kan være med oss utvikle restauranten videre.

Vi har 70 sitteplasser inne og en stor og solrik uteservering. Vi serverer god mat i rause porsjoner. Kjøkkensjef Alexander Hellerød har lang erfaring fra Oslo, og har nå flyttet til fjells. Vi lager all mat fra bunnen av, og er opptatt av å skape de gode stundene rundt bordet. Det er en selvfølge for oss og benytte de råvarer vi har tilgang på i nærheten, og råvarer der vi kjenner historien bak.

Vi baker vårt eget brød og kaker, serverer lunsj, småretter, middag og selskapsmenyer.

For den rette kan det være aktuelt med en helårsstilling, men sesongarbeid kan også være interesant. Fagbrev eller annen utdannelse i kokkeyrket er et krav. Vi ser også etter noen med erfaring. 

Er du glad i å være ute i naturen - ski eller beina så er Hovden et fantastisk sted og bo. Er du i tillegg glad i lage god mat - så send oss en søknad!

 

Les mer
Fakta om Hovden Fjellstoge AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Hovden Fjellstoge AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Bykle
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Hovden Fjellstoge AS

Adresse

4755 Hovden i Setesdal