Pizzawood AS

Restaurant / Servering

Pizzawood er en storkiosk som driver salg av pizza, hamburger, diverse småretter og utleie av film.Vi selger amerikansk pizza, og baker og tilbereder alt selv. Vi holder til i Åsane, og har drevet i over 10 år. Vi er lidenskapelig opptatt av å få kundene våre til å føle seg spesiell, og elsker å strekke oss lengre for å gi et godt inntrykk av bedriften. 

Les mer
Fakta om Pizzawood AS
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Bergen

Ledige stillinger hos Pizzawood AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Bergen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Pizzawood AS

Adresse

Rollandslia 51