<  
>  

Boos IT AS

Konsulenttjenester: IT, IT: Hardware / Software, IKT / Telekom

BOOS IT har fokus og spisskompetanse på prosjektledelse, IT-arkitektur, systemutvikling, integrasjon og forvaltning av løsninger. Vi leverer seniorkompetanse til selskaper og virksomheter gjennom utleie av konsulenter og konsulentteam, samt gjennom leveranser av hele prosjekter. Kundene er store og mellomstore selskaper i tillegg til offentlige virksomheter.

BOOS IT har lang erfaring fra en rekke bransjer. Dette skaper en attraktiv kombinasjon av bransjekunnskap og teknologikompetanse. På grunn av sterk tverrfaglig innsikt har selskapet ofte vært en sentral bidragsyter ved utvikling av forretningskritiske systemer hos store kunder.

Selskapet har en tydelig seniorprofil, og har som målsetning å ha markedets dyktigste konsulenter.

Les mer
Fakta om Boos IT AS
Hovedkontor
C. Sundts gate 51, 5004 Bergen
Antall ansatte
1-10
Etablert år
1992
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Bergen

Ledige stillinger hos Boos IT AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Bergen

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Konsulentleder

Fakta om Boos IT AS

Adresse

C. Sundts gate 51, 5004 Bergen