<  
>  

Blåveiskroken - Porsgrunn kommune

Porsgrunn kommune ønsker å være en moderne, brukerorientert og effektiv leverandør av kommunale tjenester. Porsgrunn kommunes oppdrag er å levere gode tjenester, være en god samfunnsutvikler og arbeide for videre vekst og utvikling i kommunen. Det er bare gjennom motiverte og dyktige medarbeidere vi kan løse dette oppdraget.

Vi kan tilby:Utfordrende arbeidsoppgaver i en kommune i utvikling. Vi satser på omstilling og forbedring. Vi har en arbeidsgiverpolitikk som setter deg som ansatt i sentrum. Vi legger til rette for kompentanseutvikling og læring, og utfordrer din kreativitet. Vår lokale lønnspolitikk gir deg muligheter for belønning etter innsats og resultater. Mangfold: Porsgrunn kommune ønsker å være representativ for mangfoldet i befolkningen, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, funksjonshemning, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Politiattest: Gyldig politiattest framlegges ved tilsetting av personell som skal jobbe med barn og personer med utviklingshemming.

Offentlighetsvurdering: Iflg. Offentlighetslovens §25 plikter arbeidsgiver å gjøre søkere oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Porsgrunn kommune vil varsle søkere som har bedt om unntakelse fra offentlighet hvis dette ønsket ikke kan imøtekommes.

Tar du utfordringer, har du engasjement, samarbeidsevne, serviceinnstilling og lyst til å jobbe i et spennende og utfordrende arbeids- og fagmiljø har vi jobb til deg.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Blåveiskroken - Porsgrunn kommune

Adresse

3901 PORSGRUNN