Luster kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Luster er en kommune i Sogn og Fjordane. Den ligger ved Lusterfjorden innerst i Sognefjorden, og grenser i nord til Stryn og Skjåk, i øst til Lom og Vang, i sør til Årdal og i vest til Sogndal og Jølster. Luster har store fjellområder. Deler av Jostedalsbreen, Breheimen og Hurrungane ligger i kommunen. De kjente Skagastølstindane ligger på grensen mellom Luster og Årdal. Det høyeste fjellet i Sogn og Fjordane og Norges tredje høyeste fjell, Storen (Store Skagastølstind) 2404 moh., markerer kommunegrensen. Jordbruk har tradisjonelt vært den viktigste næringen i kommunen. Kjøtt- og melkeproduksjon har vært viktig. Luster er den største sauekommunen i Sogn og Fjordane. Det milde klimaet ved fjorden har og gitt muligheter til fruktdyrking. I dag er ikke fruktdyrkinga en særlig sentral aktivitet, men det er de seinere årene satset betydelig på bærproduksjon, både jordbær og bringebær. Befolkning 4 889 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Luster kommune

Det kan bli ledig inntil 60 % vikariat som barnehagelærar med tiltreding snarast og til og med 02.08.20. Dersom det ikkje er søkjarar med utdanning som barnehagelærar, vil det bli tilsett med dispensasjon frå utdanningskravet. Det kan då bli ledig vikariat som fagarbeidar/assistent. Epost: ellen.havellen@luster.kommune.no41563871
25.08.2019
Ledig stilling som rekneskapsmedarbeidarLuster kommune har ledig 100% fast stilling som rekneskapsmedarbeidar med arbeidsstad sørvis og driftsstøtte – økonomiavdelinga.For meir informasjon og for elektronisk søknads- skjema: www.luster.kommune.no/stilling-ledigNærare informasjon om stillinga kan du få ved å kontakte økonomisjef Svein Sanden, tlf. 57 68 55 06, mobil: 932 42 850, svein.sanden@luster.kommune.noSøknadsfrist: 01.09.19.  Epost: svein.sanden@luster.kommune.no Adresse: 6868 Gaupne932 42 850
01.09.2019 Luster

Rekrutteringskalender

  • AUG 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere