Bookere.no

(Salg / Markedsføring)

OM BOOKERE.NO
 
Bookere er et firma som består av møtebookere, enkelt og greit. På vegne av oppdragsgivere booker vi møter…mange møter! Har deres firma behov for hjelp på dette området så har du kommet til riktig sted. Våre møtebookere får rikelig opplæring om deres produkter og bransje. I tillegg gir vi kontinuerlig coaching og oppfølging slik at målsetningene blir oppnådd til avtalt tid.

Undersøkelser viser at ved å outsource møtebooking oppnår man nesten dobbelt så god effektivitet og dette gjenspeiles i bedre resultater. Vi kan også besøke dere for å holde kurs i møtebooking og lage en plan for å nå deres mål.

Alle møter blir kvalitetssikret slik at de er i tråd med oppsatte retningslinjer.

Bookere er drevet av mennesker med over 20 års erfaring fra møtebooking, salg, ledelse, konseptutvikling, coaching og markedsføring. Vi har også spisskompetanse innen SEO (søkemotoroptimalisering) og utvikling av nettsider/applikasjoner.

Les mer om Bookere.no
Fakta
Hovedkontor
Hjemmekontor
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest

Ledige stillinger hos Bookere.no

Jobben består av å ringe bedrifter på Østlandet og presentere oppdragsgiver (Phonero) på en positiv måte og be om at en rådgiver får komme på besøk for å presentere Phonero nærmere.
Snarest

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV, eller send en åpen søknad!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Bookere.no

Adresse

Oslo, Norge