<  
>  

Lærdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lærdal er en kommune og et dalføre i Sogn og Fjordane, som strekker seg fra Sognefjorden til Oppland og Buskerud fylkesgrenser på henholdsvis Filefjell og Hemsedalsfjell. Kommuneadministrasjonen ligger på Lærdalsøyri. Lærdal er forholdsvis stort, kommunen strekker seg over 1341 kvadratkilometer. Av de nær 2.200 innbyggerne er nesten 1.200 bosatt i kommunesenteret Lærdalsøyri.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lærdal kommune

Me har ledig:Lærdalsøyri barnehage:100% fast stilling som barnehagelærar frå 15.08.20100 % vikariat som barnehagelærar frå 15.08.20-14.08.21100% vikariat som barnehagelærar frå 15.08.20-28.02.21Oppvekst Borgund100% fast stilling som einingsleiar Oppvekst Borgund (50 % adm., 50% undervisning)100% engasjement som barnehagelærar i Borgund barnehage frå 15.08.20-14.08.21ArbeidsoppgåverBarnehagelærar:Tilretteleggje for eit godt pedagogisk tilbod for barn i gruppe og enkeltbarnetBidra til eit godt foreldresamarbeidEiningsleiar: Einingsleiar er pedagogisk og administrativ leiar for barnehagen og skulen, og har personal- og økonomiansvarKrav til/ønskje om utdanningBarnehagelærar: 3 årig høgskuleutdanning som barnehagelærarEiningsleiar:Pedagogisk utdanning og erfaring frå grunnskulenLeiarerfaring er ein fordelPersonlege eigenskaparBarnehagelærar:Ha gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheiterSjå moglegheiterVere sjølvstendig, fleksibel og kreativEiningsleiar: Me søkjer ein einingsleiar som:er ein tydeleg leiarer god på samhandling, samarbeid og kommunikasjoner fagleg oppdatert og utviklingsorientertarbeider systematisk for å nå barnehagen og skulen sine målPersonlege eigenskapar vert vektlagde ved tilsetjingMe kan tilbyLøn etter gjeldande tariff og lovverkPensjonsordningSøknadsprosedyreSøknad skal sendast via Lærdal kommune si heimeside: www.laerdal.kommune.no Adresse: Oppvekst
26.05.2020 Lærdal

Rekrutteringskalender

  • MAI 26
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere