Lærdal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Lærdal er en kommune og et dalføre i Sogn og Fjordane, som strekker seg fra Sognefjorden til Oppland og Buskerud fylkesgrenser på henholdsvis Filefjell og Hemsedalsfjell. Kommuneadministrasjonen ligger på Lærdalsøyri. Lærdal er forholdsvis stort, kommunen strekker seg over 1341 kvadratkilometer. Av de nær 2.200 innbyggerne er nesten 1.200 bosatt i kommunesenteret Lærdalsøyri.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Lærdal kommune

Ledig stillingSogn Lokalmedisinske senter har ledig 26 % fast stilling som sjukepleiar. Stillinga er i fast 3-delt turnus med helgearbeid.Stillinga er ledig frå 1. september.Krav til/ønskje om utdanningOffentleg godkjenning som sjukepleiarLønnsvilkårLønn etter tariff Pensjonsordning med 2 % innbetaling til KLPPersonlege eigenskaparVert vektlagdSend søknaden tilLærdal kommune si heimeside; www.laerdal.kommune.no under fana "ledige stillingar" Adresse: Helse
27.08.2019

Rekrutteringskalender

  • AUG 27
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere