<  
>  

Hera Bemanning AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vi er et bemanningsbyrå spesialisert på bygg og anleggsbransjen og jobber innen privat og offentlig sektor. Vi fokuserer på god service, høy faglig kvalitet og trivsel i hverdagen.

Med over 11 års erfaring fra bransjen har vi god forståelse for hva som kreves av innleide arbeidstakere. Vi er nøye med intervju: referansesjekk, kartlegging av erfaringer og kompetaser til arbeidere våre er i stor fokus. Samtidig er vi opptatt av å kjenne miljøet og kulturen i bedrifter som skal benytte fagpersonell fra oss. Slik sikrer vi at både kundene og personalet er fornøyd.

Kontoret vårt ligger sentralt til på Ryen, med primærområder i Oslo og Akershus.

Fakta om Hera Bemanning AS
Hovedkontor
Oluf Onsums vei 9
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2016
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Hera Bemanning AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Hera Bemanning AS

Adresse

Oluf Onsumsvei 9