Hera Bemanning AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vi er et bemanningsbyrå spesialisert på bygg og anleggsbransjen og jobber innen privat og offentlig sektor. Vi fokuserer på god service, høy faglig kvalitet og trivsel i hverdagen.

Med over 11 års erfaring fra bransjen har vi god forståelse for hva som kreves av innleide arbeidstakere. Vi er nøye med intervju: referansesjekk, kartlegging av erfaringer og kompetaser til arbeidere våre er i stor fokus. Samtidig er vi opptatt av å kjenne miljøet og kulturen i bedrifter som skal benytte fagpersonell fra oss. Slik sikrer vi at både kundene og personalet er fornøyd.

Kontoret vårt ligger sentralt til på Ryen, med primærområder i Oslo og Akershus.

Les mer
Fakta om Hera Bemanning AS
Hovedkontor
Oluf Onsums vei 9
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2016
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Hera Bemanning AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Hera Bemanning AS

Adresse

Oluf Onsumsvei 9