<  
>  

Malvik kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Malvik er en kommune i Sør-Trøndelag. Den ligger mot Trondheimsfjorden, og grenser ellers til Stjørdal i øst, Selbu i sør og til Trondheim i vest. Malvik har to små eksklaver (Jøsåsgårdene) omsluttet av Stjørdal kommune. I mellomkrigs- og etterkrigstiden ble det populært for trondhjemmerne å få seg hytte i Malvik. Senere tok mange disse hyttene i bruk som bolighus og nye bolighus ble bygd. Malvik har i dag derfor mange trekk som kan minne om en forstadskommune. Omtrent 65% av de sysselsatte jobber utenfor kommunen (i hovedsak i Trondheim.) Mostadmark jernverk ble etablert i 1653. Den første jern- smeltingen startet våren 1657 og produktene var i hovedsak krigsmateriell til festningsanlegg i Trondheimsområdet, men verket ble etterhvert hovedleverandør av jern til kongen av Danmark. Danskekongen ble etterhvert så avhengig av jernet at han konfiskerte verket. Jernverket gikk konkurs i 1695, men i 1758 ble driften startet opp igjen og det var i drift helt frem til 1872. Befolkning 12 500 (2008)
Fakta om Malvik kommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
18.06.2023
Malvik
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Malvik kommune

Om stillingen100% fast stilling som helsefagarbeider med arbeid hver 3.helg. Denne stillingen er tilknyttet omsorgsboligene på Hommelvik helsetun. Omsorgsboligene er
18.06.2023 Malvik

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (64)

Fakta om Malvik kommune