<  
>  

Norwegian Fashion House AS

Management consulting

Norwegian Fashion House AS er et tjenste/hub-selskap som tilbyr våre medlemmer tjenester utfra ulike pakkeløsninger. Vi er her for å hjelpe designere i å nå ut med sin design til det norske markedet. 


Vi har ulike tjenster avhengig av hvilket medlemskap du velger å gå for: 

Modeller, fotografer, PR, markedsføring, salgsagentur, casting, presseomtale, rådgivning, juridisk hjelp i forbindelse med merkevareregistrering og mønsterbeskyttelse, forhandling med produsenter, synliggjørelse i sosiale medier (Instagram, FB, Twitter), blogger, synliggjøring på moteportalen norwegiandesigns.com etc.

Mail: stilling@norwegianfashionhouse.com

www.norwegianfashionhouse.com

 

Les mer
Fakta om Norwegian Fashion House AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2016
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Norwegian Fashion House AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Oslo

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig Leder

Fakta om Norwegian Fashion House AS

Adresse

Nedre Skøyen Vei 11