Besøkssenter nasjonalpark Nordland

Nordland nasjonalparksenter består formelt av autorisert Besøkssenter nasjonalpark Nordland og Adde Zetterquist kunstgalleri. Formålet er å være et informasjons- og besøkssenter som skal dokumentere og formidle kunnskap om nasjonalparker, andre verneområder, natur, kunst, norsk og samisk kultur i Nordland samt stimulere til aktivt friluftsliv. Kjernevirksomheten skal fokusere på naturveiledning og kunstformidling gjennom to definerte fagområder. Almenheten, skoler og grupper er våre målgrupper, og i 2015 fant drøye 12200 veien til Storjord. Nasjonalparksenteret var først ute i Norge som forvaltningsknutepunkt, med et samlet fagmiljø for forvaltning, oppsyn og informasjon, og Midtre Nordland nasjonalparkstyre, Statskog og SNO hører fast til hos oss.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Besøkssenter nasjonalpark Nordland

Adresse

Storjord 8255 RØKLAND