<  
>  

AUTRONICA FIRE AND SECURITY AS, Region Øst

ALLE TRENGER Å SOVE TRYGT OM NATTEN. SÆRLIG FOLK SOM IKKE HAR SETT LAND PÅ MANGE DAGER.

Vi verner liv hver eneste dag – og det beste er at ingen merker det. Vi er til stede i tusenvis av fartøy over hele verden og sørger for at titusener av sjøfolk og passasjerer kan føle seg trygge ombord.

Produktene vi leverer er blant de beste i verden. Likevel jobber vi hele tiden for å lage noe som er enda bedre. Det gjør oss ikke bare til en foretrukket leverandør av brannsikkerhetssystemer, men også en aktør som er med på å sette stadig nye standarder for sikkerhet til sjøs.

Autronica Fire and Security AS er en ledende innovatør, produsent og leverandør av brann- og gass-sikkerhet, verden over. Produktene våre ivaretar brannsikkerheten på land, til sjøs og innen det petrokjemiske, olje- og gassmarkedet.

Vi er eid av United Technologies Corporation og har over 470 ansatte som ivaretar hele produksjonslinja, fra idè, utvikling og produksjon til service og markedsføring av produktene våre. Vi er et internasjonalt selskap med kontorer i hele verden, med hovedkontoret solid plassert i Norges teknologihovedstad Trondheim.

Vi verner liv, miljø og verdier. www.autronicafire.no
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om AUTRONICA FIRE AND SECURITY AS, Region Øst

Adresse

3128 NØTTERØY