<  
>  

OPP Teknikk

Industri og produksjon, Forskning og utvikling, Transport / Distribusjon / Logistikk

En innovativ bedrift med fokus på kranrelatert virksomhet. Vi fokuserer på nisjeprodukter og spesialløsninger, og står selv for nyskapende innovasjon innen bransjen. Vi forsyner markedet med produkter av den høyeste kvalitet. Det er vårt varemerke.

Vi har agenturet for DN Cranes i Norge, Sverige, Danmark og Island. Kraner til kjøretøy, marine og industri. Vi er norsk forhandler av vakuum løfteaggregater fra tyske Aero-Lift, og er produsent av HydraPack dieselhydrauliske aggregater for det globale markedet. Videre bedriver vi opplæring av kunder og samarbeidspartnere, og er underleverandør til større kranrelaterte prosjekter.

Les mer
Fakta om OPP Teknikk
Hovedkontor
Jaren på Hadeland
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2012
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Gran

Ledige stillinger hos OPP Teknikk

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Gran

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Adresse

Sørvangsbakken 27, 2770 Jaren