Naval Consult AS

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Naval Consult AS har i mange år leia utviklinga av kystfiskeflåten i godt samarbeid med våre kunder. Mange av våre design er å regne som referansedesign i flåten, derunder også vårt siste 38,65m snurp / snurrevad design, som ligger nært opp mot 500BRT.

Vi har også stått bak den tekniske designpakken til fleire større brønnbåtar, og arbeider i dag med mange interressante prosjekt.

I disse dager er vi inne i en ekspansjonsprosess, der vi er på jakt etter nye kollegaer.

Les mer
Fakta om Naval Consult AS
Hovedkontor
Raudeberg
Antall ansatte
1-10
Etablert år
1983
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Vågsøy

Ledige stillinger hos Naval Consult AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Vågsøy

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Naval Consult AS

Adresse

6710 Raudeberg