<  
>  

Walkabout Voices

Utdanning / undervisning

 http://info.walkaboutvoices.no

Walkabout Voices (info.walkaboutvoices.no) er et nyetablert firma som leverer et autentisk, filmbasert læremiddel til engelskundervisningen i ungdomsskolen og videregående skole. For tiden trenger vi to personer til et spennende, kortvarig oppdrag - én tospråklig norsk-dansk person og og én tospråklig norsk svensk. Med tospråklig menes at begge språkene er morsmål. Begge personene må dessuten beherske engelsk på et høyt nivå.

Jobben går ut på å oversette ordlister fra engelsk-norsk til henholdsvis engelsk-dansk og engelsk-svensk. Det vil også inngå noe oversettelse av tekster fra norsk til henholdsvis dansk og svensk. I tillegg til det kortvarige oppdraget er det viktig at personene er villige til å ta på seg mindre oppdrag i fremtiden også. Det vil dessuten være en fordel om personene er utadvendte og kan tenke seg på litt lengre sikt å være med og holde et par presentasjoner av Walkabout Voices for lærere i henholdsvis Danmark og Sverige.

Les mer
Fakta om Walkabout Voices
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Daglig leder

Fakta om Walkabout Voices

Adresse

Munkerudtunet 10, 1164 Oslo/Kittel-Nielsens vei 62b, 1163 Oslo